Hittegods søger ejermænd: Hundredevis af ejendele afleveret til politiet

Der var travlhed på hittegodskontoret hos Nordjyllands Politi. Hundredevis af ejendele er blevet indleveret efter gårsdagens karneval.

Mange karnevalsgæster vågnede i morges op til en grum overraskelse. Mistede mobiltelefoner, manglende tasker og forsvundne tegnebøger.

Det kunne mærkes ved Nordjyllands Politis hittegodskontor. Her her de hele søndag modtaget hundredevis af mistede ejendele. Og det har skabt travlhed.

- Vi har meget travlt. Jeg ville ønske dagen var lidt længere, siger Malene Kraft, der er en af dem, der har ansvar for hittegods.

De ansatte på hittegodskontoret kæmper nu en brav kamp for at holde styr på de mange ting. Tingene er blevet sorteret og arrangeret i kasser, så de er lettere at finde, når ulykkelige karnevalsdeltagere enten ringer ind eller tropper op ved kontoret for at høre, om deres ting er blevet fundet.

Line Elgård Nielsen var lidt nervøs fra morgenstunden, da det gik op for hende, at hun havde mistet sin mobiltelefon, dankort, rejsekort og sygesikringsbevis. Men hun havde lidt held med sit besøg hos Nordjyllands Politi.

- Det endte godt, for jeg fandt min telefon, siger hun.


Seneste nyt

fra Nordjylland