Hjælp på vej til flygtningefamilie i Thisted efter brand

Pia Hangaard fra Mors måtte bare gøre noget, da hun hørte om flygtningefamilien fra Thisted, der mistede deres ejendele i en brand tirsdag.

Torsdag fortalte både TV2 Nord og TV MidtVest historien om Yasser Mohammed Obied og hans familie, der havde mistet deres møbler, ting og sager under en brand tirsdag aften i deres lejlighed i Thisted.

Historien gjorde stort indtryk på Pia Hangaard fra Sejerslev på Mors. Faktisk så stort at hun blev nødt til at reagere.

- Da vi så det, blev vi lidt frustrerede. Hvad ville man selv gøre, hvis man stod i den situation med fem børn og uden hjem? Min næste tanke var, at vi havde så mange ting, som nok alligevel bare skulle på genbrugspladsen, så vi besluttede, at vi hellere ville køre over med tingene og glæde dem. Det kunne jo ligeså godt have været os, der stod i den situation, sagde Pia Hangaard fredag i telefonen, mens hun sad i bilen på vej mod familien i Thisted. 

Torsdag aften lavede Pia Hangaard desuden et opslag på Facebook, hvor hun gav folk mulighed for at aflevere ting til hende, som hun så ville tage med til familien.

- Der er mange, der har henvendt sig. De første kom i formiddags og gennem dagen har flere været forbi med ting og sager til familien. Og jeg ved, at der kommer flere, siger Pia Hangaard.

Både bil og trailer blev fyldt med ting.

- Vi kører med alt fra sengetøj til madvarer. Vi har skænke, tandpasta, en radio, håndklæder, legetøj og meget andet. Vi kan slet ikke have mere med lige nu. Men vi kører de gange, det er nødvendigt, siger Pia Hangaard.

Pia Hangaard og manden tager turen fra Mors til Thisted igen lørdag.


Seneste nyt

fra Nordjylland