Hjallerup Marked jubler og puster ud dagen derpå

Foto: Christell Iversen

Hjallerup Marked har haft over en kvart million besøgende. Formanden jubler over et perfekt marked med helt perfekt vejr.

Hjallerup Marked 2014 er forbi. I dag er arrangørerne og rigtig mange frivillige mødt op for at gå i gang med oprydningen, som først er helt overstået om 14 dage.

- Det er gået over al forventning. Vi har haft stårlende solskin og utroligt mange gæster. Vi kan se på vores forbrug af fødevarer, at der simpelthen ikke er noget tilbage, og vi har haft over 25.000 biler. Det er lidt flere, end vi plejer. Der har i hvert fald været en kvart million gæster, siger formand Dennis Kvesel.

Det pæne besøgstal betyder også, at økonomien ser fornuftig ud.

- Der bliver en lille skilling til de lokale foreninger. Det er nok meget nordjysk at sige, at det ser fornuftigt ud. Det ser rigtig godt ud, siger Dennis Kvesel.

Han kalder markedet et af de roligste nogensinde og glæder sig over, at så mange mennesker kan samles, uden at det giver alt for meget bøvl.

- Det har været fantastisk roligt. Selv politiet sagde, at det næsten var lidt kedeligt, siger Dennis Kvesel.

I dag er det oprydningen, der fylder mest i hovederne på de frivillige. Men der er også overskud til at kigge fremad.

- Vi skal altid se, om vi kan gøre det bedre. Så nu starter vi en kæmpe evalueringsrunde. Vi skal holde niveau til næste år, og det kan godt være en bedrift i sig selv, siger formanden.

Flere nyheder fra TV2 Nord