Hjemløs virksomhed kåret som Gazelle

Dagbladet Børsen har kåret ingeniørhuset Adding til Gazelle-virksomhed 2013.

Flotte vækstresultater over de sidste fire år har bidraget til, at det nordjyske ingeniørhus Adding er blevet kåret til Gazelle-virksomhed 2013 af Dagbladet Børsen. Det sker på trods af, at virksomheden ikke har nogen egentlig adresse eller geografisk placering.

- Idéen i vores virksomhed er, at vi arbejder ude hos vores kunder, hvor vi udfører opgaver på alle niveauer. Vi kan aflaste den faste stab, og vi kan udføre de opgaver, som kræver specielle kompetencer inden for blandt andet automatisering, styring, logistik og procesindustri. Derfor har vi ikke noget kontor, og vi har slet ingen faste omkostninger hverken til bogholderi eller markedsføring. Man kan sige, at vi tager vores egen medicin og hyrer de kompetencer, som vi har brug for, efter behov, siger partner i Adding, Nils H. H. Nielsen.

Firmaet kan kontaktes pr. brev, men det går via en af de tre partneres privatadresser, og selvom der er en lang række fordele ved den noget alternative måde at drive virksomhed på, stiller store krav til medarbejderne.

- Vi har en udfordring med at skabe en identitet både indadtil og udadtil. Mange kunder forbinder en virksomhed med dens kontor, men hvis vi havde et, ville det være tomt, da vores medarbejdere arbejder ude hos vores kunder, siger partner i Adding, Nils H. H. Nielsen.

Ifølge partneren kan der gå flere dage, hvor medarbejderne ikke ser hinanden. Det forsøger de at kompensere for ved jævnligt at holde større firmaarrangementer, og på bundlinjen tror de på, at de sparrede udgifter til lokaler kommer kunder til gavn.

Partnerne ser udnævnelsen som Gazelle-virksomhed som et stort skulderklap.


Seneste nyt

fra Nordjylland