Hjemmebaneproblemer fortsætter for White Hawks

Tirsdag aften kiksede det igen, da White Hawks jagtede tre point på hjemmebane.

Frederikshavn White Hawks spiller med i toppen af Metalligaen, men holdets 70 point er hovedsageligt hentet hjem på udebane, for hjemmebanen i Frederikshavn har ikke været venlig ved høgene.

Og den kedelige tendens fortsatte tirsdag aften, da topkampen mod Odense Bulldogs blev spillet.

Efter 1. periode var stillingen 1-1. Den holdt langt ind i 2. periode, men med fem minutter tilbage fik gæsterne fra Odense bragt sig foran 2-1. Dermed var White Hawks på vej mod holdets ottende hjemmebanenederlag, og de hårdtprøvede fans fra Frederikshavn kunne, trods holdets flotte placeringen i ligaen, nu se til mens nederlaget blev en realitet.

Helt galt gik det, da Odense Bulldogs i midten af 3. periode fik scoret til 3-1, og så hjalp det ikke meget, da Nick Olsen i kampens døende minutter fik reduceret til 3-2 til gæsterne.

White Hawks ligger efter tirsdagens kamp nummer tre i Metalligaen efter netop Odense Bulldogs og lokalrivalerne fra Aalborg Pirates, der ligger nummer et.

TV2 Nord kiggede tirsdag før kampen mod Bulldogs nærmere på høgenes hjemmebanekompleks. Se hele indslaget her.