Hjemmerøvere overfaldt mand: Fire anholdt

En 44-årig mand blev torsdag opsøgt og overfaldet af fire hjemmerøvere. De formodede hjemmerøvere er alle anholdt.

Fire hjemmerøvere var torsdag aften på spil i Hornum. En 44-årig colombiansk mand blev opsøgt på sin bopæl på Stadionvej, hvor han blev slået og sparket af røverne, som slap afsted med en bærbar computer og en tegnebog.

Det var to mænd og to kvinder, som opsøgte den 44-årige. Mændene overfaldt offeret med spark og knytnæveslag mens kvinderne stjal computeren og tegnebogen.

Overfaldet fandt sted klokken 22.19 og politiet blev alarmeret klokken 22.55. Betjentene kom hurtigt på sporet af de fire formodede røvere.

- Offeret kender den ene af kvinderne ved navn og giver et godt signalement af røverne, som kørte fra stedet i en lille rød bil, siger vagtchef Michael Elkjær fra Nordjyllands Politi.

Politiet kørte efterfølgende ud for at lede efter gerningsmændene, og på Vestre Boulevard i Aars fandt man en rød bil, som passede på beskrivelsen. I bilen var to mænd, som blev anholdt.

Efterfølgende kørte politiet hen på den adresse, hvor offeret vidste, at den ene af kvinderne boede. Her fandt politiet to kvinder, som erkendte at have deltaget i hjemmerøveriet.

- På adressen finder man også den bærbare computer og tegnebogen, så de stjålne effekter er fundet igen, siger Michael Elkjær.

Kvinderne blev taget med på politistationen i Aalborg, hvor de sammen med de to anholdte mænd blev afhørt. Mændene blev senere fredag begge varetægtsfængslet i fire uger.


Seneste nyt

fra Nordjylland