Hjørring Politi anmeldt for grov forsømmelse

En borger har anmeldt Hjørring Politi for grov forsømmelse i sagen om Annette Bech Pedersen, der blev overfaldet efter råb om hjælp.

Mandag erkendte Nordjyllands Politi, at der var sket fejl i håndteringen af sagen om Annette Bech Pedersen, der blev overfaldet, efter hun flere gangen forinden havde forsøgt at få hjælp fra politiet.

Men det er ikke sikkert, at sagen slutter der. I hvert fald har en borger, TV2 Nord i dag har talt med, indgivet en anmeldelse af Hjørring Lokalpoliti til Den Uafhængige Politiklagemyndighed.

Borgeren har anmeldt politiet for grov og gentagen forsømmelse efter straffelovens paragraf 157. Det sker, efter det kom frem, at Annette Bech Pedersen mange gange inden overfaldet havde henvendt sig til politiet for at få hjælp, da hun blev truet af en bekendt.

Blandt andet kunne TV2 Nord fortælle, at hun havde medbragt en computer til politigården i Aalborg fyldt med beviser om trusler, hvorefter hun alligevel blev afvist.

Ifølge borgeren har politiet altså forsømt deres pligter ved at ignorere Annette Bech Pedersen, hvilket er årsagen til, at de nu er anmeldt til Den Uafhængige Politiklagemyndighed for overtrådelse af straffelovens paragraf 157.

Den Uafhængige Politiklagemyndighed bekræfter i dag overfor TV2 Nord, at de har fået anmeldelsen, men at de endnu ikke har nået at behandle den.


Seneste nyt

fra Nordjylland