Hjørring dropper træner

Boye Habekost og FC Hjørring stopper samarbejdet med øjeblikkelig virkning.

Sportsdirektør Jacob Krüger slår fast, at der er tale om en ledelsesmæssigt beslutning fra FC Hjørrings side, og fortæller kortfattet, at der "i et forholdsvis nyt samarbejde er der altid faktorer, som hverken klub eller træner er herre over".

Tilsyneladende er det uenighed om den fremtidige strategi, der er årsag til at FC Hjørring skiller sig af med træneren.

-  Vi har intet at udsætte på Boyes arbejde, hvor både fagligheden samt de menneskelige kvaliteter er i orden. Vi ønsker Boye alt mulig held og lykke i hans fremtidige trænergerning, siger sportsdirektør Jacob Krüger, FC Hjørring.
 

Ny træner for FC Hjørring i foråret er Henrik Lehm. Henrik Lehm var flere år i Næsby Boldklub, og FC Hjørring er sikker på at Henrik Lehm indeholder præcis de kvaliteter, som skal til for at overtage holdet så kort før sæsonstart.
Henrik Lehm starter træningen i FC Hjørring mandag den 26. marts og vil stå i spidsen i første omgang frem til sommer inden en evt længere aftale drøftes. 

Boye Habekost kom til FC Hjørring som en del af en ny trænerduo, den anden part var Bora Zivkovic, som pt er sygemeldt på grund af en hjerteoperation.


Seneste nyt

fra Nordjylland