Hjørring Kommune: Sommerhuset skal være væk på mandag

Hjørring Kommune har givet ejeren af det nedstyrtede sommerhus en frist til på mandag til at få det fjernet fra stranden.

Sommerhuset, som under stormen i starten af december, styrtede ned fra klitten og landede på Nørlev Strand, skal fjernes.

Hjørring Kommune har haft store problemer med at komme i kontakt med ejeren. Det skyldes blandt andet, at der har været tvivl om, hvem der reelt har ansvaret for sommerhuset.

Tvivlen skyldes, at sommerhuset blev solgt i august, men at der manglede en teknikalitet i handelen. Dermed er den tidligere ejer stadig den juridiske ejer og dermed den, der står til ansvar for sommerhuset. I hvert fald ifølge Hjørring Kommune.

- Vi har startet kommunikationen med ejeren i dag, og han har erkendt, at han har modtaget vores påbud med frist, som udløber mandag, siger Torben Frandsen, som er teamleder i Hjørring Kommune.

Han fortæller dog, at husets ejer venter på en afgørelse fra stormrådet, som skulle være på trapperne. Og det kan derfor komme på tale med en kort fristforlængelse.


Seneste nyt

fra Nordjylland