Hjørring Revyen stævnet

Ina-Miriam Rosenbaum har sammen med Dansk Skuespillerforbund stævnet Hjørring Revyen.

Dansk Skuespillerforbund har stævnet Hjørring Revyen på vegne af den tidligere instruktør, skuespiller og kunstneriske leder, Ina-Miriam Rosenbaum.

Det sker, efter Ina-Miriam Rosenbaum i august 2013 fik besked på, at revyen ikke ville forlænge hendes kontrakt. Instruktøren var på daværende tidspunkt allerede i gang med forberedelserne til revyen i 2014, og derfor mener forbundet, at det er for sent i forhold til de aftaler, der har været mellem Ina-Miriam Rosenbaum og Hjørring Revyen.

Ifølge Dansk Skuespillerforbund, så har de forsøgt at lave en aftale med Hjørring Revyen forud for stævningen.

- Det er helt almindeligt, når det sker, at så finder man en pragmatisk løsning på det, så begge parter får en god løsning, siger Anna-Katrine Olsen, der er sekretariatschef i Dansk Skuespillerforbund.

Men Hjørring Revyen har ifølge forbundet ikke ønsket at indgå i en dialog, og derfor har forbundet nu stævnet Hjørring Revyen med et krav om, at Ina-Miriam Rosenbaum skal have den betaling, som hun skulle have haft for revyen i 2014.

- Vi synes, vi har gjort meget for at komme til forhandlingsbordet, og det er vi stadig indstillet på, men når man afviser det, så har man kun den mulighed tilbage, siger Anna-Katrina Olsen.

Anna-Katrina Olsen forklarer, at i den branche planlægger man ofte sit arbejde langt ud i fremtiden, og derfor kan det være svært for Ina-Miriam Rosenbaum at finde andet arbejde.


Seneste nyt

fra Nordjylland