Hjørring vil have et koncertsted

 Hjørring vil have et koncertsted

Hjørring vil ikke længere stå passivt til når nabokommunen Frederikshavn arrangerer den ene koncert efter den anden, FC Hjørring Sport & Event melder sig nu på banen som aktiv spiller på området. - Nu skal kommunen bare slippe håndbremsen og være med, l

Det er mange års undren over, at der sker så forbavsende lidt på den koncertmæssige side i Hjørring - samt den manglende fremdrift fra Hjørring Kommunes side til at være medspiller på koncertscenen, der får John Christensen til at skyde med skarpt mod Hjørring Kommune.
- Vi har været i en god dialog med blandt andre borgmesteren, men der sker bare ikke noget, vi kæmper stadig med de mest mærkværdige ting, når vi vil i gang med en koncert. F.eks. fandt vi ud af, da vi skulle lave Lars Lilholt-koncert, at kommunen tre dage tidligere havde plantet et nyt træ lige foran der, hvor scenen skulle være, siger John Christensen.
FC Hjørring Sport & Event efterlyser en holdning fra politikerne i byen - en holdning, der peger fremad og en gang for alle kan være med til at løfte Hjørring ind på koncert-landkortet.
- Vi beder ikke om flere hundrede tusinde kroner, men en holdningsændring, der gør, at politikerne kan se, at det vil være en god investering at bakke op om lokale initiativer. Helt konkret vil det gavne ikke alene os men alle foreninger i Hjørring, hvis kommunen en gang for alle besluttede at lave kloakering og trække strøm i Folkeparken. På den måde vil vi og andre kunne spare tusindevis af kroner i udgifter i forbindelse med en koncert, siger John Christensen, som tilføjer, at det koster 70.000 kroner i dag at opstille toiletter i Folkeparken i forbindelse med en koncert.
- Det er altså mange penge, der skal til, inden vi overhovedet er kommet i gang, siger han.
Formanden for Hjørrings kultur- og fritidsudvalg, Michael Karlborg (Venstre), er absolut ikke afvisende overfor at gøre Folkeparken til Hjørrings udendørs spillested.
- Jeg vil gerne være med til at se på de ideer, der ligger, og om vi skal se på om der er penge til, en gang for alle at få ordnet de forhold i Folkeparken, FC Hjøring Sport & Event peger på, men forventninger er så også, at de vil være garant for, at der kommer koncertoplevelser til borgerne i Hjørring, siger Michael Karlborg.
John Christensen er ikke i tvivl om, at der både vil være publikum og koncerter.
- Jeg har været til mange koncerter med folk fra Hjørring - bare ikke i Hjørring, men vi vil gerne satse stort med koncertnavne her, vi mangler bare en positiv indstilling fra kommunen, lyder det fra koncertarrangøren, der til august præsenterer Kim Larsen i Folkeparken.


Seneste nyt

fra Nordjylland