Hobro bankede Brøndby

Hobro vandt 2-0 over Brøndby i klubbens første hjemmekamp i superligaen nogensinde.

Hobro fører superligaen. Det lyder vildt, men den er god nok.

Oprykkerne vandt i dag 2-0 i en fantastisk kulisse på hjemmebanen, og modstanderen var såmænd ingen ringere end Brøndby IF.

Kampen var den første hjemmekamp for Hobro og dermed altså klubbens første hjemmekamp i superligaen nogensinde. Og den blev i dén grad værd at huske for de lokale fans.

Martin Thomsen bragte Hobro foran 1-0 på straffespark i første halvleg, mens Mads Hvilsom et kvarter før tid cementerede sejren ved at prikke bolden i mål efter flot forarbejde af klubbens nyindkøb Quincy Antipas, som kom til Hobro fra Brøndby.

Hjemmeholdet kom aldrig under voldsomt pres i anden halvleg, og sejren betyder, at Hobro kan nyde førstepladsen i ligaen. I hvert fald indtil Randers og FC Midtjylland mødes i morgen.