Hobro bliver igen taberdømt

Lige som Hobro IK troede problemerne var ovre, må de endnu engang se sig taberdømt på grund af manglende certifikater. Klubbens andethold er blevet taberdømt i hele syv kampe, fordi de har spillet med to certifikatløse spillere.

Hobro IKs andethold topper Jyllandsserien, men det betyder ikke, at man ikke kan blive ramt af fejl. Holdet er blevet taberdømt i hele syv kampe og går dermed fra oprykningsplads til en nedrykningsplads

Hobro IK blev frakendt tre point fra deres Superligakamp mod AGF i slutningen af september, fordi Adama Tambouras spillercertifikat ikke var overført fra Randers FC.

Det fik Hobro IK på mærkerne, og de lavede en gennemgang af spillercertifikaterne. Her blev det hurtigt tydeligt, at endnu to certifikater ikke var indhentet på to spillere fra andetholdet.

Hobro gjorde selv DBU opmærksomme på fejlen.

- Det er naturligvis uacceptabelt, at der ikke har været udvist den fornødne omhyggelighed omkring disse procedurer, og vi har nu strammet op ved at flytte opgaven i klubbens administration," siger bestyrelsesformand Steen Juulsgaard fra Hobro IK.


Seneste nyt

fra Nordjylland