Hobro er tophold igen: Sluttede efteråret af med sejr

Hobro er tilbage på førstepladsen i 1. division efter den første sejr i fire kampe.

Efter tre nederlag i træk sluttede 1. divisionsholdet Hobro IK torsdag efteråret af med en forløsende sejr over Skive, der sendte nordjyderne tilbage på den plads, de har indtaget længe i denne sæson: Førstepladsen.

Nykøbing, Køge og senest Fremad Amager fik bugt med topholdet, og så var det pludselig det andet nordjyske hold i 1. division, Vendsyssel FF, der kunne kalde sig tophold. Det kan de måske igen allerede på søndag, når de møder Roskilde. Æren at overvintre på førstepladsen kan dog også tilfalde netop Roskilde, for efter Hobros dårlige stime er kampen i toppen af tabellen blevet meget tættere, og der er faktisk kun fem point mellem 1. pladsen og 7. pladsen lige nu.

Hobros sejr torsdag over Skive blev på fortjente 2-1. Det var anfører Mads Justesen, der grundlagde sejren med sit mål til 1-0 efter blot 13 minutters spil. En ripost fra Skive-keeperen endte ved Justesen, der snapt fik sendt bolden tilbage og i mål.

Hobro var bedst før pausen og havde flere muligheder for at udbygge føringen. Mads Justesens mål blev dog det eneste i første halvleg.

Et kvarter inde i anden halvleg fik Skive udlignet til 1-1 da Jeppe Mogensen dukkede op ved bageste Hobro-stolpe. Her modtog han flot bolden, der var blevet headet på tværs af feltet og satte den ind bag Jesper Rask.

Skive-glæden varede kun kort, for to minutter senere scorede Hobro sejrsmålet. Det stod Sebastian Andersen for, da han steg til vejrs og headede bolden i nettet.