Hobro-fans: Ingen snobberi

For et år siden var Hobros fanklub ved at gå neden om og hjem, men nu har fodboldklubbens succes i Superligaen betydet en stor interesse fra hele landet.

Fansene fra Hobros supportklub nyder dagen derpå efter klubbens sensationelle 3-0-sejr i Parken over FC København.

På en dag som i dag er det derfor ikke svært for fanklubbens formand at sætte ord på, hvorfor det er så fedt at holde med en klub som Hobro.

- Der er ikke noget snobberi, og ingen er bedre end andre. Man kan tale med spillerne og banke på hos ledelsen, siger formand for fanklubben, Miguel Valentine.

Benjamin Rasmussen er et af de nye medlemmer. Han er tidligere FCK-fan, men har nu overgivet sig til den lille nordjyske klub.

- Jeg flyttede hertil for et år siden og var til et par kampe. Jeg blev forelsket i sammenholdet og fællesskabsfølelsen. Man er nærmest venner med spillerne, og de er glade for os, siger Benjamin Rasmussen.

Han er ikke den eneste, der er begyndt at holde med Hobro på det seneste. På de sociale medier boomer det med likes og følgere.

Populariteten har også betydet, at salgsafdelingen ikke har kunne følge med på trøjebestillingerne - lige nu står over 60 personer i kø for at få fat en af de blågule spillertrøjer.

Du kan se indslag om Hobros fanklub i mandagens udsendelse klokken 19.30.


Seneste nyt

fra Nordjylland