Hobro finder kursen mod Superligaen

Efter tre nederlag i træk vandt topholdet i 1. division, Hobro. Det skete ude mod bundholdet Vendsyssel.

Hobro er tilbage på oprykningskurs mod Superligaen. Holdet havde tabt tre kampe i træk, da det fredag eftermiddag igen fik noget at juble over.

Det skete med en udesejr på 3-1 over bundholdet Vendsyssel, der dog var tæt på at skabe nye frustrationer for Hobro. Således førte hjemmeholdet ved pausen.

Hobro havde ellers mest spil i første halvleg, men det var alligevel Vendsyssel, der åbnede scoringen efter 30 minutter.

Efter et flot gennemspillet angreb stod Christian Overby pludselig helt fri ved den bageste stolpe, og han scorede sikkert langs jorden.

Hobro var dog tæt på at svare hurtigt tilbage. Fem minutter senere befandt Mads Hvilsom sig pludselig helt fri foran hjemmeholdets mål, men han misbrugte Hobros største chance i første halvleg.

Hobro kom stærkere ud til anden halvleg, og det gav afkast på måltavlen efter 20 minutter, da Martin Thomsen udlignede til 1-1.

I den efterfølgende del havde Hobro flere gode forsøg, og føringsmålet kom efter 77 minutter, da Tobias Perch-Nielsen resolut sparkede bolden i nettet efter et frispark i venstre side.

Ni minutter før tid var opskriften stort set den samme, da lejesvenden fra Viborg, Sebastian Andersen, vendte på en tallerken og sendte bolden i målhjørnet til slutresultat.

Det betyder, at Hobro topper 1. division med 48 point, mens de nærmeste konkurrenter i toppen Silkeborg og Horsens begge har 42. Vendsyssel ligger nummer 10 bare et point over nedrykningsstregen. Der resterer 10 spillerunder.