Hobro fordobler pointantal efter sejr i Silkeborg

Rasmus Minor Pedersen scorede to gange, da Hobro hev en sejr med hjem fra Silkeborg.

Hobro IK hentede fredag aften sæsonens første sejr, da de besjrede Silkeborg med 2-3 på udebane.

Inden aftenens kamp havde Hobro hentet tre point i ligeså mange kampe, som alle var endt uafgjort.

Aftenens modstander Silkeborg var endnu uden point, så det var på papiret en overkommelig modstander for himmerlændingene.

Det til trods var det Silkeborg der kom ud med mest energi til første halvleg, og de spillede sig også til nogle gode muligheder i de første minutter af kampen.

Men stik mod spil og chancer var det Hobro, der kom ført på tavlen. Efter 37 minutters bragte Rasmus Minor Petersen Hobro foran på et hovedstød.

Et langt indkast ind i feltet blev forlænget hen mod Rasmus Minor Petersen, som fra kanten af det lille felt dirigerede bolden ind bag Oscar Hedvall i Silkeborg-målet.

Men Hobro fik ikke lov at gå i omklædningsrummet med en føring. Kort før pausen fik silkeborgenserne hul på målbylden, da Anders Hagelskjær passerer Jesper Rask til 1-1.

I anden halvleg var det igen Silkeborg, der svingede taktstokken. Og efter 56 minutter var det ved at gå galt for Hobro, men Jesper Rask disker med en god redning på Ronnie Schwatz’ afslutning.

Hobros nyerhvervede amerikaner, Yosef Samuel, blev skiftet ind efter 62 minutter og kort efter er Rasmus Minor Petersen på pletten igen, da han bragte Hobro foran 1-2 efter 66 minutters spil.

Fem minutter senere begik Silkeborg straffe, da Valance Nambishi nedlagde en Hobro-spiller i feltet. Pål Alexander Kirkevold tog sig af det efterfølgende straffespark og bragte Hobro yderligere i front.

Men Silkeborg lagde sig ikke ned og efter 86 minutters spil reducerede Svenn Crone for Silkeborg da hans afslutning ramte en modstander og gik ind bag Jesper Rask.

Det blev også det sidste mål i kampen, og dermed kunne Peter Sørensen og kompagni rejse tilbage til Hobro med tre point.