Hobro forlænger med anfører og henter dobbelt forstærkning

Foto: Hobro IK

Superligadebuttanterne forlænger kontrakten med Mads Justesen og henter yderligere to spillere.

En af de vigtigste brikker i forhold til at komme godt fra start i Superligaen er faldet på plads for Hobro IK.

Klubben forlænger nemlig med anfører Mads Justesen. Kontrakten er for et år og vækker glæde hos både klub og ved anføreren selv.

- Jeg er glad og lettet over, at aftalen er faldet på plads. Når vi kun kunne blive enige om et års forlængelse, er jeg glad for, at det kommer til at foregå i Superligaen. Jeg ser frem til at møde drengene på mandag efter ferien, og vi vil sammen gøre os så klar som overhovedet muligt til at tage fat på de opgaver, der venter forude, siger 31-årige Mads Justesen.

Parterne har arbejdet på en kontraktforlængelse gennem et stykke tid, og nu er man altså nået til enighed.

- Det har været en meget stor prioritet for os at få forlænget aftalen med Mads Justesen, så jeg er personligt rigtig glad for, at det er lykkedes. Mads er en af kulturbærerne i vores klub, og han har haft en stor andel i, at vi sikrede os oprykningen til Superligaen, udtaler sportschef Jens Hammer Sørensen.

Klubben har samtidig offentliggjort at man har skrevet kontrakt med to nye spillere. Mathias Schlie kommer til Superligadebuttanterne fra Vendsyssel FF og Thomas Hansen fra Brønshøj.

Mathias Schlie er en 26-årig central midtbanespiller og har spillet det meste af sin karriere i FC Hjørring inden han i 2009 skiftede til Brabrand IF, der rykkede op i 1. division. Her blev det blot til en sæson, og Schlie vendte næsen mod Hobro og siden Fredericia inden han vendte "hjem" til Hjørring der i mellemtiden er blevet til Vendsyssel FF. Men nu er arbejdsgiveren altså Hobro og Mathias Schlie er blevet Superliga-spiller.

- Mathias Schlie er en spiller, der kommer hjem til klubben efter tre sæsoner i andre klubber. Det er en anden og bedre spiller, der nu vil trække i den gule trøje igen, og efter min mening har han været Vendsyssels klart bedste mand i de seneste sæsoner," vurderer sportschef Jens Hammer Sørensen.

31-årige Thomas Hansen kommer til Hobro fra Brønshøj og har spillet Superliga for både Brøndby, AGF, Silkeborg og SønderjyskE.

- Thomas Hansen har Superliga-erfaring fra flere klubber og han er samtidig en dygtig defensiv spiller, der kan bruge såvel hovedet som fødderne. Thomas kommer til Hobro IK med en rutine, som hele truppen kan gøre brug af," siger Jens Hammer Sørensen.