Hobro forlænger med målmand Jesper Rask

Hobro IK og Jesper Rask har forlænget samarbejdet, så de to parter nu har papir på hinanden frem til sommeren 2021.

Superliga-klubben Hobro forlænger kontrakten med målmand Jesper Rask. Der er således lavet en ny treårig aftale mellem parterne.

Den 29-årige Jesper Rask stod i den forgangne sæson samtlige kampe for Hobro IK og formåede at holde buret rent i 11 Superliga-kampe. Dermed blev han noteret for næstflest clean sheets af alle målmænd i Superligaen i sæsonen.

- Jesper har været en sikker sidste skanse for Hobro IK gennem mange sæsoner, og han præsterede også rigtig flot i den netop overståede sæson, siger sportschef Jens Hammer Sørensen og fortsætter:

- Vi er ovenud tilfredse med Jespers præstationer i Hobro IK, og vi glæder os over, at han også er i klubben i de kommende tre år.

Jesper Rask kom til Hobro IK fra AGF i 2010 og har sidenhen stået 251 kampe for mandskabet fra Mariagerfjord. Den statistik får han nu rig mulighed for at udbygge i de kommende sæsoner.

- Jeg har efterhånden været i Hobro IK i mange år, og det er en rigtig dejlig klub at være i. Vi har længe været og er stadig inde i en positiv udvikling som klub, og det er fedt at være en del af. Så jeg ser frem til at være en del af klubben i de næste tre år også, siger Jesper Rask.


Seneste nyt

fra Nordjylland