Hobro forlænger med profil

Forsvarsprofilen Anders Egholm skal være med til at hente Superliga-point til Hobro i den kommende sæson, efter at han har forlænget sin kontrakt med oprykkerne.

Hobro IK har et stort arbejde at gøre, efter at Superliga-oprykningen blev sikret. Mange af klubbens spillere har kontraktudløb denne sommer, men nu er en vigtig brik faldet på plads. Hobro IK har nemlig forlænget samarbejdet med forsvarsspilleren Anders Egholm.

- Jeg er rigtig glad for, at vi blev enige om en ny aftale. Det betyder, at jeg fortsat kan være med i klubbens udvikling, og så vil jeg kunne spille Superliga igen efter sommerferien, siger Anders Egholm til klubbens hjemmeside.

Der er tale om en to-årig forlængelse med midtstopperen, som nu har kontrakt med Hobro frem til juni 2016. Egholm har 103 Superliga-kampe på cv'et fra sin tid i Esbjerg, SønderjyskE og Randers, og den erfaring bliver vigtig for Hobro i den kommende sæson.

- Anders Egholm er en dygtig defensiv spiller, der samtidig er god til at dele ud af sine erfaringer. Han er ofte en samlende faktor i truppen og har en stor rutine, som mange af de øvrige spillere kan læne sig opad. Vi er pavestolte over, at Anders vil fortsætte hos os, siger Hobros træner Jonas Dal Andersen.

Hobro IK indleder Superliga-sæsonen den 20. juli, hvor oprykkerne gæster OB i Odense.


Seneste nyt

fra Nordjylland