Hobro forlænger med rutineret anfører

Foto: Dannie Rosenkrantz

Han blev et af symbolerne på Hobro IK, da klubben første gang rykkede op i Superligaen, og nu er anfører Mads Justesen klar til endnu en tørn i landets bedste række.

Klubmanden Mads Justesen får endnu en sæson i Superligaen. Den rutinerede forsvarsspiller var med til at sikre Hobro IK oprykning til landets bedste række, og efter sommerferien er Mads Justesen stadig at finde i den himmerlandske klub.

34-årige Mads Justesen er onsdag blevet enig med Hobro IK om en et-årig kontraktforlængelse, som betyder, at han fortsætter i klubben frem til næste sommer. Det skriver Hobro IK i en pressemeddelelse.

- Vi er glade og stolte over at kunne forlænge med vores kaptajn i endnu et år. Mads er jo en kulturbærer i klubben, og selvom han efterhånden er blevet en ældre herre, så spiller han stadig på et rigtig højt niveau. Mads fylder meget både på og uden for banen, så det er en vigtig forlængelse for os, siger Hobro IK's sportschef Jens Hammer Sørensen.

Mads Justesen har spillet for Hobro siden 2004, og i sine 13 år i klubben står han noteret for 329 kampe og 32 mål. Det gør den 196 centimeter høje forsvarsspiller til indehaver af klubrekorden for flest optrædener i Hobro-trøjen.

Læs også Endnu en spiller til Hobro IK

- Jeg er glad for, at vi kunne blive enige om en ny aftale. Jeg synes, at klubben er inde i en positiv og spændende udvikling lige nu, og det vil jeg gerne være en del af. Derudover er Hobro IK jo bare min klub, og jeg føler stadig, at jeg har en masse, som jeg kan bidrage med, siger Mads Justesen om kontraktforlængelsen.

Efter kontraktforlængelsen med Mads Justesen har Hobro sin primære forsvarskæde på plads. Klubben har også forlænget med forsvarsspillerne Yaw Amankwah og Björn Kopplin, og tirsdag skrev himmerlændingene kontrakt med Rasmus Minor, som i den forgangne sæson var med til at føre FC Helsingør op i Superligaen.

Flere nyheder fra TV2 Nord