Hobro henter eftertragtet midtbanespiller

Foto: Dannie Rosenkrantz

Det lykkedes mandag Hobro IK at sikre sig den eftertragtede midtbanespiller Vito Hammershøy-Mistrati, som kommer til fra oprykningskollegerne fra FC Helsingør.

Hobro IK sikrede sig mandag sommerens første forstærkning. Der er tale om den 24-årige midtbanespiller Vito Hammershøy-Mistrati, der kommer til på en fri transfer fra FC Helsingør, som også er rykket op i Superligaen.

- Vi har fulgt Vito længe, og han er en rigtig dygtig spiller, der kan noget andet end de midtbanespillere, vi har i forvejen. Han har helt klart sine forcer med bolden, hvor han er dygtig til at bygge spillet op. Det er en aftale, som vi er meget tilfredse med, siger sportschef Jens Hammer Sørensen i en pressemeddelelse.

Vito Hammershøy-Mistrati har skrevet under på en tre-årig aftale med Hobro IK. Ifølge Ekstra Bladet har han været i flere Superliga-klubbers søgelys, siden han var med til at sikre FC Helsingør oprykning til landets bedste række. Ud over Hobro skulle også AGF og Brøndby havde været interesseret i at sikre sig midtbanemandens underskrift.

Læs også Hobro forlænger med tysk back

- Jeg er rigtig glad for skiftet til Hobro IK. Jeg har været ovre og se på forholdene i klubben, og jeg var rigtig imponeret over den måde, som tingene bliver kørt på. Jeg har talt med både Jens Hammer og Thomas Thomasberg, og de har store planer for mig. Så jeg er rigtig glad og rigtig spændt på at komme i gang, siger Vito Hammershøy-Mistrati om skiftet til Hobro IK.

Den nye Hobro-spiller fik sin fodboldopdragelse i KB og på FC Midtjyllands akademi, mens han i seniorårene har været forbi klubber som Næstved, HB Køge, Lyngby og senest FC Helsingør.

Vito Hammershøy-Mistrati kommer til at bære syv-tallet på ryggen, når han løber på banen for Hobro IK.

Flere nyheder fra TV2 Nord