Hobro henter profil i 1. division

Foto: Hobro IK

Hobro IK har skrevet kontrakt med kantspilleren Martin Mikkelsen, som i sidste sæson var en profil for FC Fredericia i 1. division.

Hobro IK har forstærket truppen med kantspilleren Martin Mikkelsen, før klubben søndag tager hul på tilværelsen som Superliga-klub, når himmerlændingene indleder sæsonen på udebane mod OB.

- Martin Mikkelsen er en meget rutineret og boldfast højrekant. Han har et godt venstreben, hvor han kan trække ind i banen og lave overtal gennem sit kreative spil. Det er en spiller, som vi har fulgt gennem mange år, og han har længe stået højt på vores ønskeseddel, siger sportschef Jens Hammer Sørensen fra Hobro IK i en pressemeddelelse.

28-årige Martin Mikkelsen kommer til fra FC Fredericia, hvor han har spillet siden 2008. Kantspilleren har tidligere spillet i AGF, som han optrådte fire gange for i Superligaen.

- Oprykningen til Superligaen har betydet meget for min beslutning, men jeg havde i forvejen et rigtig godt indtryk af klubben, hvis værdier ligger meget tæt på noget af det, som jeg selv holder af. Jeg vil i første omgang gøre alt for at vinde tillid hos trænere og holdkammerater, og så håber jeg, at det rækker til spilletid i Superligaen, siger Martin Mikkelsen.

Martin Mikkelsen kan få sin debut for Hobro, når klubben onsdag tester formen mod Vendsyssel FF.

Flere nyheder fra TV2 Nord