Hobro holder kortene tæt til kroppen inden skæbnekampe

Himmerlændingene havde fredag valgt at lukke træningen forud for søndagens opgør mod Vejle.

Søndag klokken 14.00 spilles den første af to nedrykningskampe i superligaen. Hobro tager imod Vejle på DS Arena. Og kampens store betydning fik de fremmødte pressefolk at mærke til fredagens træning, som var lukket for udefrakommende. 

 

Træner Peter Sørensen ville afprøve flere taktiske ting, og derfor var træningen lukket for medier. Hobro IK har haft en kamppause siden den uafgjorte 1-1-kamp mod AaB på Aalborg Portland Park for 14 dage siden.

- Det er ikke nogle kampe, jeg ser specielt meget frem til. Men der er ikke nogen tvivl om, at det er en situation, vi selv har bragt os i, hvor vi skal ud og pinedød helst gerne vinde over to kampe, lyder det fra Jens Hammer Sørensen, sportschef i Hobro IK.

Sportschefen er fortrøstningsfuld inden de to nedrykningskampe, men han indrømmer dog, at han har både en plan a og b liggende i skuffen på kontoret under tribunen på DS Arena. En til overlevelse i superligaen og en til nedrykning.

- Det bliver vi nødt til i en klub som vores, og vi har været vant til det igennem mange år. Da vi rykkede op i 1. division, var vi alt for små til at være der, og vi kunne kun love folk 1. divisionsfodbold et år ad gangen. Nu hviler vi på et helt andet fundament, og klubben står rigtig godt rustet, uanset om det hedder 1. division eller superligaen, lyder det fra Jens Hammer Sørensen. 

Kampen mellem Hobro og Vejle vises på Eurosport 2. 

 

Seneste nyt

fra Nordjylland