Hobro hyrer tidligere FCK-træner

Den tidligere FCK-træner bliver kommerciel konsulent i Hobro IK.

Hobro IK har onsdag offentliggjort at Kim Brink er blevet ansat i klubben som kommerciel konsulent.

Kim Brink var i sin trænertid ansat i blandt andet OB, FCK og Ikast FS (nu FC Midtjylland) og som direktør har han stået i spidsen fra OB, FC Fyn og senest Vejle Boldklub.

Ansættelsen sker for, som klubben skriver i en pressemeddelelse, at "sikre en bæredygtig udvikling af de kommercielle aktiviteter."

- Samarbejdet med Kim Brink er kommet i stand, fordi vi ønsker at udvikle det kommercielle område, og her kan vi trække på hans mangeårige erfaring og unikke netværk i dansk topfodbold. Vi er stolte af, at det er lykkedes at indgå et samarbejde med Kim Brink, siger Steen Juulsgaard, der er bestyrelsesformand i Hobro IK.

Det var Kim Brink selv, der tog kontakt til de nordjyske oprykkere, fordi han kunne se et stort potentiale.

- Jeg glæder mig til at blive en del af teamet i Hobro IK, hvor jeg ser store udfordringer i udviklingen af det kommercielle koncept. Jeg har stor erfaring fra det strategiske og forretningsmæssige område i relation til salg, markedsføring og sponsoraktiviteter, og med klubbens sportslige succes er vejen banet for at kunne kommercialisere et særdeles attraktivt produkt, siger Kim Brink.


Seneste nyt

fra Nordjylland