Hobro i bunden

Én sejr i seks kampe er facit i Hobro. For første gang i klubbens Superliga-historie ligger man sidst, og rollen som bundhold giver sidste års overraskelse nye udfordringer.

En af sidste sæsons helt store overraskelser i Superligaen var de jyske oprykkere fra Hobro. Men den ellers gode stemning ved tirsdagens træning afspejler langt fra den deprimerende Superliga-stilling klubben befinder sig i.

- Humøret er faktisk okay, men det er klart, at vi hellere ville have haft nogle point. Hvis vi lader humøret går ud over vores få points, skulle vi jo bare grave os selv ned, og så droppe fodbolden, siger cheftræner Jonas Dal.

Efter seks kampe er momentum og medvind væk, og Hobro ligger lige nu sidst i Superligaen. Det stiller nye krav til den lille klub i Nordjylland.

- Når man får sejre så avler det selvtillid. Og når man får nederlag, så skal man arbejde lidt hårde for det, siger Jonas Dal.

Sidste sæson var Hobro IK i landets bedste række. Efter seks kampe lå de i toppen af med 13 point. Men i denne sæson er det kun blevet til fire point ligeledes efter seks kampe.

- Når man lige pludselig står og taler med journalister, der gerne vil tale om bunden og nedrykning, så er det noget helt andet end det vi stod og snakkede om sidste år, siger anfører Mads Justesen.

Hverdagen som bundhold har ikke smittet af på humøret i Hobro, og Mads Justesen tror på fremtiden.

- Jeg har tiltro til, at vi har det, der skal til i truppen og den mentalitet, der skal til for at komme ovenpå, fortæller han.


Seneste nyt

fra Nordjylland