Hobro IK ansætter Allan Kuhn

Foto: Danni Rosenkrantz, Hobro IK

00:44

Den tidligere AaB-assistent skal stå i spidsen for Superliga-klubben Hobro som efterfølger for Thomas Thomasberg.

1 af 2

50-årige Allan Kuhn bliver ny cheftræner i Hobro IK.

Hobro IK har været på jagt efter en ny træner, og efter at have ført samtaler med en række forskellige kandidater, har klubben nu ansat 50-årige Allan Kuhn. Det fortæller klubben i en pressemeddelelse.

Allan Kuhn er særdeles hjemmevant i det nordjyske.

Han født på Bornholm, hvor trænerkarrieren også startede hos FC Bornholm. Siden da har han i to omgange været assistenttræner i AaB, hvor han to gange har været med til at vinde Superliga-guld. Han har også tidligere været cheftræner i FC Midtjylland samt assistenttræner i Randers FC. Det seneste trænerjob var hos Malmö FF, der med Allan Kuhn ved roret blev svenske mestre i 2016. Herefter blev Kuhn afskediget i Malmö.

Jeg har altid følt mig hjemme, når jeg har været på besøg i Hobro, og de værdier klubben står for matcher perfekt med de værdier, jeg selv står for

Allan Kuhn

Nu skal han altså stå i spidsen for Hobros tropper.

- Jeg har altid følt mig hjemme, når jeg har været på besøg i Hobro, og de værdier klubben står for matcher perfekt med de værdier, jeg selv står for. Det er en rigtig spændende udfordring for mig, og jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang, fortæller Allan Kuhn.

Sportschef i Hobro IK, Jens Hammer Sørensen, glæder sig over, at man har kunnet tiltrække en kapacitet som Allan Kuhn, der har tre mesterskabstitler på træner-CV’et.

- Med ansættelsen af Allan får vi en træner med erfaring fra øverste niveau i Skandinavien. Vi har haft flere samtaler med Allan, og vi er ikke i tvivl om, at det er godt match, siger sportschef Jens Hammer Sørensen.

Hobro-spillerne vender tilbage fra sommerferie den 18. juni, og her vil Allan Kuhn for første gange være at finde på træningsbanen på Amerikavej. 

Thomas Thomasberg, der i det sidste halvandet år har stået i spidsen for Hobro IK, meldte for to uger siden ud, at han skifter til Randers FC. Siden da har Hobro været på jagt efter en afløser.

Læs også Thomas Thomasberg dropper Hobro IK og tager igen til Randers

Flere nyheder fra TV2 Nord