Hobro IK forlænger Jessen - farvel til Thygesen

Hobro IK har forlænget aftalen med den offensive midtbanespiller Mads Jessen i yderligere to år. Samtidig tager klubben afsked med Mikkel Thygesen ved afslutningen af denne sæson.

Hobro IK har taget endnu et skridt i retning af at sikre den spillertrup, der inden længe tager hul på anden sæson i Alka Superligaen. I dag har klubben således forhandlet en kontraktforlængelse på plads med den offensive midtbanespiller Mads Jessen. Kontrakten har en varighed på to år og løber frem til den 30. juni 2017.

25-årige Mads Jessen kom til Hobro IK fra 1. divisionsklubben Vendsyssel FF i sommeren 2013, men havde forinden 60 Superliga-kampe i benene fra SønderjyskE fra 2009 til 2012. I alt er det blevet til 55 førsteholdskampe og syv mål for Hobro IK.

- Mads Jessen har været i skarp konkurrence med andre spillere i truppen. Han har kæmpet med spillere på et rimeligt højt niveau, og sådan som han har præsteret i foråret, har vi ikke været i tvivl om, at vi ønsker at forlænge aftalen, siger sportschef Jens Hammer Sørensen.

Hos Mads Jessen er der også glæde over, at han og klubben har fundet hinanden igen, efter at han i efteråret var langt fra startopstillingen.

- Jeg har haft to gode, spændende og udfordrende år på godt og ondt i Hobro IK. Jeg har følt, at klubben ville mig efter det gode forår, og jeg er glad for, vi er nået til enighed, så jeg kan få en ny sæson i Alka Superligaen, siger Mads Jessen.

Samtidig med forlængelsen af aftalen med Mads Jessen må Hobro IK tage afsked Mikkel Thygesen, der blev hentet til klubben fra Brøndby IF den 1. februar på en aftale frem til den 30. juni i år.

- Vi tager afsked med Mikkel Thygesen, der har hjulpet os det sidste halve år med at sikre os endnu en sæson i Alka Superligaen. Missionen er nu lykkedes, og vi takker Mikkel for indsatsen og ønsker ham al mulig held og lykke i fremtiden, udtaler sportschefen.

Ovenpå kan du se TV2 Nords portræt af københavnerdrengen, der forelskede sig i Hobro.


Seneste nyt

fra Nordjylland