Hobro IK forlænger med førstemålmand

Hobro IK forlænger aftalen med målmand Jesper Rask. Foto: Andreas Falck Jensen

Målmand Jesper Rask blev kåret som kampens spiller for Hobro IK, da AC Horsens blev besejret med 2-0. Før kampen havde den 25-årige målmand sat sin signatur på en ny aftale, der løber frem til juni måned 2016.

Førstemålmand hos Hobro IK har siden efteråret 2010 været Jesper Rask, der kom til de gulblusede fra Østerskoven direkte fra AGF efter kontraktudløb.

I Hobro har den 196 centimer høje målmand udviklet sig med stormskridt, og i denne uge kunne han sætte sin underskrift på en aftale, der sikrer Jesper Rask yderligere to år i Hobro IK. Den øjeblikkelige form og det høje niveau blev understreget af, at Jesper Rask efter 2-0 sejren over AC Horsens blev kåret som kampens spiller for hjemmeholdet.

- Jesper Rask er en målmand, der har udviklet sig med kolossale skridt. Jesper var tredjemålmand i AGF, da vi fik ham. Han er et godt eksempel på, at man i et trygt træningsmiljø kan udvikle sig bedst. Det kræver tillid og ro, og så udvikler man sig også mest ved at spille, så man oplever at have et ansvar i kampene, siger sportschef Jens Hammer Sørensen i en kommentar til forlængelsen.

Hovedpersonen selv har sine fodboldstøvler i størrelse 49 solidt plantet i den jyske muld og udover fodbolden har Jesper Rask en daglig beskæftigelse som erhvervstrainee i den lokale afdeling af Spar Nord Bank.

- Jeg har været rigtig glad for at være med til at flytte klubben hen til en position, hvor vi har mulighed for at spille med om oprykningen til Superligaen. Det er rigtig stort, og det vil være en drøm, der går i opfyldelse, hvis det lykkes at rykke op i Superligaen, siger Jesper Rask.

Flere nyheder fra TV2 Nord