Hobro IK forlænger med Nicholas Gotfredsen

Defensivspilleren har fået sin kontrakt forlænget med to år. Samtidig siger Superliga-klubben farvel til Wilfried Domoraud og Nicolaj Jørgensen.

Hobro IK og Nicholas Gotfredsen har forlænget deres aftale med to år. Det skriver klubben i en pressemeddelelse.

29-årige Gotfredsen, der kom til klubben for to år siden, optrådte i den forgangne sæson 13 gange for sin klub og indkasserede fire mål til himmerlændingene.

- Det er dejligt, at vi kunne blive enige om en ny aftale med Nicholas, der arbejder stenhårdt hver dag og har en ydmyg tilgang til tingene. Det er nogle værdier, vi som klub også står for, og derfor passer han perfekt ind i Hobro IK. Derudover er Nicholas en kriger, der besidder et kæmpe vinderinstinkt, og den mentalitet smitter også af på holdkammeraterne. Sådan en type spiller vil vi rigtig gerne have i Hobro IK, fortæller sportschef Jens Hammer Sørensen.

Gotfredsen var stærkt spillende i efteråret, men fik på grund af et længere skadesforløb ikke spilletid i foråret. I dag er den 29-årige tidligere AaB- og Viborg-spiller dog fit for fight i en grad så Hobros sportslige ledelse hev en ny kontrakt frem til ham.

- Efter mit skadesforløb er jeg glad og lettet over, at jeg alligevel fik vist, at jeg kan være et aktiv for klubben, og at vi nu har fået en ny aftale på plads. Jeg har det rigtig godt i Hobro IK, og jeg ser frem til at fortsætte i klubben og give den gas i de kommende to år, fortæller Nicholas Gotfredsen.

Samtidig med at Nicholas Gotfredsen har fået sin kontraktforlængelse, siger klubben farvel til to andre spillere. Wilfried Domoraud, der siden han kom til klubben i starten af 2016 har scoret ni mål og målmand Nicolaj Jørgensen har begge kontraktudløb og deres aftaler forlænges ikke.


Seneste nyt

fra Nordjylland