Hobro IK gør klar til fodboldfest

Sæsonen vigtigste kamp venter, når Hobro IK på lørdag tager i mod Vendsyssel FF i kampen om den direkte duel om oprykning til Alka Superligaen.

Der er lagt op til det helt store nordjyske drama, når Hobro IK og Vendsyssel FF på lørdag skal spille kampen, der afgør, hvem af de to hold, der kan indløse billet til Alka Superligaen. 

For Hobro IKs unge spiller Mikkel Mejlstrup Pedersen, er kampen særligt speciel. 

- Det betyder rigtig meget at rykke op med sin barndomsklub. Det betyder alt, fortæller 21-årige Mikkel Mejlstrup Pedersen. 

Den unge fodboldspiller er født og opvokset i Hobro. Efter nogle år i Randers, der ikke gav superligadebut, vendte han i sommer tilbage til barndomsklubben med håbet om oprykning til Superligaen. 

- Vores forventninger inden sæsonen var at rykke op, og nu står vi her med en afgørende kamp, så det glæder vi os rigtig meget til. Vi håber, der kommer rigtig mange og støtter os. Det vil betyde rigtig meget for os i hvert fald, fortæller Mikkel Mejlstrup Pedersen. 

Også udenfor banen er der lagt op til fodboldfest, når der inviteres til topopgør på lørdag. 

- Det tegner til, at det er første gang tribunen bliver fyldt helt op, fortæller administrationschef i Hobro IK, Henrik Hammershøj, der forventer at mere end 5000 tilskuere til opgøret. 

- Alle vores kunder skal bare mærke, at alt er timet og tilrettelagt - og det har vi en rigtig god mavefornemmelse på. Det skal vi nok klare, siger Henrik Hammershøj, der har bestilt ekstraordinært mange ølfustager til kampen og den mulige oprykningsfest på lørdag. 

Topbraget spilles på lørdag på DS Arena i Hobro. Der er kickoff klokken 15.00. 


Seneste nyt

fra Nordjylland