Hobro IK har FIFA-hold klar til eSuperligaen

21-årige Joakim Lynge og 17-årige Mathias Bech Andersen kommer sammen med træner Rene Bryner til at udgøre Hobro IK’s FIFA-hold i den nye eSuperliga.

Hobro IK skal ikke bare slå sine folder på den fysiske grønsvær. Klubben er også klar til at dyste på de virtuelle fodboldbaner med deres nye FIFA-hold.

For en uge siden blev der præsenteret en ny eSuperliga, hvor 16 af de danske fodboldklubber dyster med deres professionelle hold i EA Sports FIFA 19. Hobro IK kan nu løfte sløret for det mandskab, der skal repræsentere klubben i eSuperligaen.

Holdet består af 21-årige Joakim Lynge og 17-årige Mathias Bech Andersen. De to spillere går i den virtuelle verden under navnene ”Lynge” og ”Bech”, og de får 23-årige René Bryner som træner.

Joakim Lynge og træner René Bryner er tilknyttet eSportvirksomheden TrainE, der udbyder undervisning, oplæg og events til danske skoler og relevante samarbejdspartnere, og det er igennem et samarbejde med netop TrainE, at de to stiller op for Hobro IK i eSuperligaen.

- Det har været en grundig rekrutteringsproces, og vi har haft flere kandidater i overvejelserne. Vi har ikke blot kigget
på kandidaternes evner på den virtuelle grønsvær, men har også prioriteret at sammensætte et hold, der matcher med Hobro IK’s værdier, og det synes vi i den grad, at Joakim Lynge og Mathias Bech Andersen gør. Vi er sikre på, at de to kombineret med træner René Bryner kommer til at udgøre et konkurrencedygtigt hold i eSuperligaen, siger Mikkel Højbo, der er marketingansvarlig i Hobro IK.

Første sæson i eSuperligaen afvikles over syv uger med start den 5. november. Kampene vises på streamingplatformen Dplay, mens nogle af turneringens største kampe også vises i tv på Canal 9.


Seneste nyt

fra Nordjylland