Hobro IK henter schweizisk forsvarsspiller

21-årige Brandon Onkony har skrevet under på en etårig aftale med klubben.

Efter Hobro har sikret sig endnu en sæson i landets bedste række, ruster klubben nu op i de bagerste geled.

Hobro har lavet en etårig aftale med den 21-årige schweiziske forsvarsspiller Brandon Onkony, som primært gør sig i midterforsvaret.

De himmerlandske græsgange er ikke helt fremmede for forsvarsspilleren. Han har i længere tid trænet med truppen og spillet flere kampe Reserveligaen.

- Vi har set Brandon an gennem foråret, og han har leveret et godt indtryk. Han har en god fysik, da han både er stor og stærk og samtidig har en fin fart. Derudover har han også et fint niveau i sit spil med bolden, så han er en spændende spiller, siger sportschef i Hobro IK, Jens Hammer Sørensen.

Brandon Onkony er født og opvokset i Schweiz, men har boet flere år i Canada, hvor han har været tilknyttet Toronto FC og Montreal Impact, som spiller i den bedste nordamerikanske liga, MLS.

- Jeg har fået et godt indtryk af klubben og byen, og jeg ser frem til at vise, hvad jeg kan. Jeg er ung og har stadig meget at lære. Jeg tror, jeg kan udvikle mig meget som fodboldspiller her i Hobro IK, så jeg er glad for, at klubben har valgt at give mig en chance, siger Brandon Onkony.

Forsvarsspilleren fra alpelandet kommer til at spille med nummer 23 på ryggen.


Seneste nyt

fra Nordjylland