Hobro IK henter tidligere Superliga-angriber

Hobro IK forstærker offensiven med tuneseren Imed Louati, som senest spillede for Vejle Boldklub.

Der er en ny mand på holdkortet, når Hobro IK-spillerne løber på banen igen efter landskampspausen. Den nordjyske Superliga-klub har torsdag præsenteret tunesiske Imed Louati som ny spiller i klubben.

25-årige Imed Louati skifter til Hobro IK på en to-årig kontrakt, oplyser klubben i en pressemeddelelse.

- At spille for Hobro IK er en god mulighed for mig, så jeg er rigtig glad for at være kommet hertil. Træneren ville meget gerne have mig, og jeg har derudover fået et rigtig godt indtryk af klubben, siger Imed Louati.

Øger bredden

Den tunesiske angriber spillede senest for Vejle Boldklub, som han optrådte for fra 2017 til 2019. Louati spillede i sidste sæson i Superligaen for vejlenserne, hvor han blev noteret for to scoringer og tre assists.

- Efter Mads Hvilsoms skade har vi blot haft to fuldblodsangribere i truppen, og antalsmæssigt er det for lidt. Derfor har vi været på jagt efter en ekstra angriber, og det har vi nu fået med Imed Louati, som desuden også kan spille på kanten. Han er en rigtig dygtig fodboldspiller, som også har en enorm fysisk styrke. Vi er sikre på, at han bliver en god tilføjelse til vores spillertrup, siger sportschef Jens Hammer Sørensen.

Den 192 centimeter høje offensivspiller får trøjenummer 9 i Hobro IK, hvor han håber på at kunne gøre en forskel.

- Jeg vil gøre alt for, at Hobro IK bliver i 3F Superligaen. Det er det primære mål, men som angriber håber jeg selvfølgelig også, at jeg kommer til at score mange mål. Generelt vil jeg bare gøre alt for at hjælpe så meget som muligt både på og udenfor banen, siger Imed Louati.


Seneste nyt

fra Nordjylland