Hobro IK skriver kontrakt med 21-årig målmand

​Hobro IK har tilknyttet en ny målmand i form af 21-årige Adrian Kappenberger. Den tidligere FC Helsingør-keeper har fået en treårig kontrakt.

Siden i søndags har målmand Adrian Kappenberger trænet med i Hobro IK, og her har han gjort det så godt, at han nu er blevet udstyret med en treårig kontrakt hos klubben fra Mariagerfjord.

Den 194 cm høje målmand har senest tørnet ud for FC Helsingør, hvor det i den forgangne sæson blev til fire optrædener i Alka Superligaen. I 2016/17-sæsonen repræsenterede han Fredensborg BI i 2. division, og inden da gik han på gymnasium og højskole i Oure på Fyn, hvor han spillede fodbold i Danmarksserien. Her havde han desuden den tidligere landsholdmålmand Lars Høgh som målmandstræner.

Sportschef Jens Hammer Sørensen glæder sig over aftalen med den talentfulde målmand.

- Adrian er en talentfuld målmand, som stod nogle fine kampe for FC Helsingør i den forgangne sæson. Vi har set ham an i de seneste dage, og her har han leveret et så positivt indtryk, at vi nu har lavet en treårig aftale med ham. Han har et stort potentiale, og vi tror på, at det kan udfoldes i det fuldtidssetup, vi har her i Hobro IK, siger sportschef Jens Hammer Sørensen.

21-årige Adrian Kappenberger har fået et godt indtryk af Hobro IK og glæder sig over at have skrevet kontrakt med klubben.

- Jeg har fået et rigtig godt indtryk af Hobro IK, og jeg ser frem til at repræsentere klubben i de kommende år. Det er en fed mulighed for mig at blive en del af et fuldtidssetup med nogle dygtige trænere, og jeg er helt sikker på, at det bliver godt for min personlige udvikling, lyder det fra Adrian Kappenberger.


Seneste nyt

fra Nordjylland