Hobro IK uden angriber - Wilfried Domoraud færdig for sæsonen

Foto: Dannie Rosenkrantz, Hobro IK Fodbold

Den 28-årige angriber Wilfried Domoraud gik fra banen med en overrevet akillessene og kan være væk fra fodboldbanen resten af året.

Lutter gode nyheder bliver det ikke til fra Hobro IK, selv om holdet søndag vandt 4-0 over Fremad Amager. Med 10 spillerunder tilbage af 1. division må himmerlændingene desværre undvære deres franske angriber, Wilfried Domoraud, resten af forårssæsonen .

I starten af anden halvleg måtte han lade sig skifte ud med en skade, der senere viste sig at være en overrevet akillessene. Det skriver klubben på sin hjemmeside.

- Det er selvfølgelig malurt i bægeret oven på en fremragende sejr over Fremad Amager. Vi føler alle med Wilfried lige nu og håber, at han hurtigst muligt kan vende tilbage, selvom udsigterne er lange, siger sportschef Jens Hammer Sørensen.

Og udsigterne til et comeback ER meget lange, mener Hobro IK’s sundhedschef.
 
- Det er jo en alvorlig skade, som det normalt tager omkring ni måneder at komme tilbage fra. Han kommer ikke i spil mere i denne sæson, og det er også tvivlsomt, om han kan være tilbage på fodboldbanen inden jul, fortæller sundhedschef Casper Gustavsen.
 
Franske Wilfried Domoraud bliver opereret allerede søndag aften.

Flere nyheder fra TV2 Nord