Hobro IK udråber sig selv til #HeleDanmarksFodboldholdhold

Superligaklubben fra fjordbyen vil hente tilskuere fra hele Nordjylland i gratis busser til hjemmebanekampe.

Er du også fan af 'Hele Danmarks Hold', som Hobro IK netop har udråbt sig til, kan du på fredag stige på en gratis bus fra Frederikshavn, Hjørring og Aalborg og for 99 kroner få bus og adgang til hjemmekampen mod AGF.

- Omkring 20 procent af vores fans er bosiddende i Mariagerfjord Kommune, mens langt den overvejende del kommer fra resten af landet med en stor koncentration i Aalborg, Aarhus og København. Til kampen mod AGF vil vi forsøge at imødekomme de nordjyske fans ved at arrangere en bustur til kampen, fortæller administrationschef Henrik Hammershøj om initiativet.

Klubben blæser også til angreb på de sociale medier, hvor Hobro IK med hashtagget #HeleDanmarksFodboldhold fremover vil promovere sig selv.

- Ideen til #HeleDanmarksFodboldhold kommer fra vores fans. Vi har mange gange oplevet, at flere af vores 26.000 Facebook-følgere har skrevet det i kommentarfeltet på vores sider på de sociale medier. Nu vælger vi at tage vores fans på ordet og aktivt at leve op til vores rolle som en klub, der samler fodbold-Danmark, siger presse- og kommunikationschef Ole Kirchert Christensen.

Det nye initiativ begynder allerede ved fredagens hjemmekamp mod AGF, og Hobro IK lover, at der i løbet af efteråret vil blive igangsat flere initiativer, der skal gøre Hobro IK mere synlig i større byer og områder i Danmark, hvor klubben nyder størst opbakning, forlyder det.


Seneste nyt

fra Nordjylland