Hobro indtager Aarhus med militærfartøj

Mariagerfjord Kommune indtager tirsdag Aarhus og forsøger - bevæbnet med Su Su Superliga og Su Su Superjobs - at lokke aarhusianere til Hobro.

Superliga-sensationen Hobro skal tirsdag aften forsøge at spille sig videre i pokalturneringen, når himmerlændingene møder AGF i Aarhus. En billet til næste runde i pokalturneringen er dog langt fra det eneste, der skal med hjem til Hobro.

Mariagerfjord Kommune forsøger nemlig at kapre aarhusianere, som har lyst til at flytte godt og vel 60 kilometer nordpå. Derfor indtager kommunen tirsdag Aarhus fra søsiden med militærfartøjet "Holger Danske".

Med på skibet er Mariagerfjord Kommunes borgmester Mogens Jespersen (Venstre), og han er bevæbnet med en række våben, som skal forsøge at lokke aarhusianere til Mariagerfjord Kommune.

Su Su Supernatur, Su Su Superbeliggenhed og Su Su Superjobs skal overbevise østjyderne om Himmerlands fortræffeligheder. Hvis det ikke er nok, må de tungere våben tages i brug - våben, de ikke længere har i Aarhus:

Su Su Superliga og gratis Su Su Superligaøl.

Mogens Jespersen er dog ikke kun udrustet med Su Su Supervåben. Han kan også mønstre en hær bestående af flere spillere fra Hobro IK, roeren Fie Udby, som har vundet sølv ved OL, ekstremsportsudøveren Johnny Wulff Andersen og mange flere.

Mariagerfjord Kommune går i land under en kanonsalut, men der er tale om en fredelig invasion. Når aftenen er omme, håber delegationen på at kunne rejse hjem med både en sejr over AGF og nye borgere i lasten.


Seneste nyt

fra Nordjylland