Hobro jagter profiler

1. divisions holdet Hobro skal forstærkes i løbet sommeren. Cheftræner Jakob Michelsen håber på en ny profil til hver kæde og to-tre udviklingsspillere.

Jakob Michelsen ønsker sig nye profiler til 1. divisions truppen fra Hobro, det skriver hjemmesiden bold.dk.

- Spillerne fortjener stor ros for at have holdt stilen i foråret. Vi kan kun være meget tilfredse med, hvordan det generelt er forløbet, men vi ved også, at dels er anden sæson altid svær for en oprykker og dels bliver 1. division jo skåret ned med yderligere to hold i næste sæson. Vi skal jo faktisk forbedre 12. pladsen i næste sæson for at overleve, siger Michelsen til bold.dk og fortsætter:

- Vi har til intention at forstærke os i løbet af sommeren. Der er plads i budgettet til det, men det skal selvfølgelig være med måde. Jeg forestiller mig én mand til hver kæde, men især på backerne og den central midtbane kunne vi godt bruge at få øget konkurrencen.

Træneren glæder sig over, at klubben har papir på alle de nuværende profiler i minimum næste sæson også, men han vil ikke udelukke, at én eller to af dem kan blive lokket væk af noget større.

Udover nye profiler kan klubben se frem til et nyt stadion, der står klar til første hjemmekamp i den nye sæson.


Seneste nyt

fra Nordjylland