Hobro på sommerferie efter nederlag til SønderjyskE

Det blev til et nederlag til Hobro IK i søndagens opgør mod SønderjyskE.

Der var masser på spil for Hobro, som søndag tog imod SønderjyskE på hjemmebane i playoff-opgøret om Europa League. Det eneste, der duede, var en sejr, efter SønderjyskE kom bedst ud af forrige weekends kamp med 1-0.

Hjemmeholdet fik dog en skidt start. I det 13. minut bragte SønderjyskE sig foran med et mål fra Christian Jakobsen.

Og der var endnu mere på vej fra gæsterne fra Sønderjylland. Efter 55 minutter scorede den tidligere Hobro-spiller Mads Hvilsom, og bragte dermed SønderjyskE foran 2-0.

Der var dog langt fra slut.

På tyve minutter lykkedes det Hobro at få tre mål i kassen. I det 62. minut fik Sebastian Grønning endelig Hobro på måltavlen - og otte minutter senere sørgede Pål Alexander Kirkevold for en udligning til 2-2.

Og så endte Hobro med at bringe sig foran, da Sebastian Grønning endnu engang sendte bolden i mål til resultatet 3-2.

Og med cirka ti minutter tilbage blev det rigtig spændende. Hobro manglede et enkelt mål for samlet at gå videre.

Målet kom dog aldrig - og dermed kan Hobro gå på sommerferie, mens SønderjyskE er et skridt nærmere kvalifikationsspillet til Europa League.

Ved kampen blev der sagt farvel til klubbens anfører Mads Justesen, som stopper på holdet. Han forlader dog ikke klubben helt - fremover skal han være salgschef i Hobro IK. Også Quincy Antipas, Björn Kopplin og Kasper Lynge Nielsen havde sidste dag som spillere for Hobro IK.