Hobro presset i bund efter nederlag til AGF

David Nielsens AGF-mandskab er ubesejrede i ligaen, mens Hobro fortsætter faldet og ligger næstsidt efter 0-2-nederlag på hjemmebane.

Heller ikke fredag aften lykkedes det Hobro-træner Allan Kuhn at bremse Hobros fald i tabellen. For mens AGF-træner David Nielsen og de hvide fra AGF kunne se tilbage på en kamp, hvor holdet var effektivt på chancerne, kunne de gule fra Hobro ærgre sig over to hurtige scoringer i hver halvleg.

Allerede efter 11. minutter bragte Mustafa Amini AGF foran efter en dødbold. Hobro-forsvaret var slet ikke klar, da Bror Blume sparkede hjørnespark og Mustafa Amini headede bolden i mål efter godt løb i feltet.

I det hele taget var første halvleg præget af mange frispark, og dermed blev spillet aldrig flydende i afslutningsfaserne.

Pål Alexander Kirkevold var igen med fra start efter sin skade og også farlig i flere situationer, men skarpheden manglede. Inden første halvlegs slutning havde han en stor chance i det 37. minut, men afslutningen ender udenfor målrammen.

Hobro-træner Allan Kuhn og spillerne må ærgre sig efter at have skabt mange chancer i nederlaget til AGF.

AGF havde en stor chance bare sekunder før pausefløjtet, og havde Jens Stage valgte en støvle et nummer større, havde han nået at sætte tåen på Mustapha Bundus indlæg. Men 0-1 ved pausen.

Måske var det ærgelsen, der holdt Stage oppe i kadence, for bare tre minutter inde i anden halvleg var han på pletten og dirigerede indlægget fra Mikanovice elegant ind bag Jesper Rask. 2-0.

På trods af god fighterånd, adskillige chancer og saksespark fra Quincy Antipas, der afløste en træk Pål Alexander Kirkevold, måtte Hobro indkassere sæsonens femte nederlag og acceptere, at man nu er næstsidst i tabellen, mens AGF nu ligger nummer fire.