Hobro satser på kollektivet kan redde dem

11:22

TV2 Nord er taget med de nordjyske fodboldklubber på træningslejr i Tyrkiet.

Det bliver et hårdt forår for Hobro, der skal tilbage til de klassiske dyder, hvis de vil undgå nedrykning. Foto: Ivan Johan Hansen

Det bliver et hårdt forår for Hobro, der skal tilbage til de klassiske dyder, hvis de vil undgå nedrykning. Foto: Ivan Johan Hansen

1 af 3

Det bliver et hårdt forår for Hobro, der skal tilbage til de klassiske dyder, hvis de vil undgå nedrykning.

Hobromandskabet bruger træningslejren i Tyrkiet på at få helt styr på den spillestil og mentalitet, som Ove Pedersen har arbejdet på at implementere på holdet, siden han sidst i november tog over som cheftræner.

-Alle har kunnet se, at hele efteråret har der ikke været noget kollektiv i Hobro, så det er der, vi har sat alt ind, og så laver vi selvfølgelig de ting, som vi også skal, siger Ove Pedersen. 

Himmerlændingene har på nuværende tidspunkt fem point op til stregen, og skal det hul lukkes, skal vinterpausen bruges på at sikre væsentlige ændringer i de blå-gules spil.  

-Hvis vi er det samme hold, som spillede i efteråret, så redder vi os ikke - så enkelt er det. Men vi har lov til at tro på, at det vi flytter os her i vinterpausen kan gøre, at med en fornuftig start, så kan vi lave overraskelsen, siger cheftræneren.

I jagten på overlevelse er der i vinterens transfervindue også hentet nye ansigter til Hobro-truppen. Et af dem er den mangeårige Superligaprofil Hans Henrik Andreasen, der er hentet fra Esbjerg.

-Det bliver svært for os, det gør det. Vi ligger i bunden, og vi ved, at der skal point på kontoen, så det er resultaterne, der tæller for os, siger Hans Henrik Andreasen. 

I vinterens træningskampe har der ikke været mange resultatmæssige succesoplevelser for Hobro, der kun har vundet en enkelt træningskamp mod et georgisk mandskab.

-Som træner kigger man ikke så meget på resultaterne, men jeg vil da sige, at det betyder lidt for os, at vi både holder nullet og vinder vores kampe, for det er jo det, vi får brug for i turneringen. 

Hobro begynder forårssæsonen den 28. februar, hvor de gæster Brøndby. ​

 

Se med i aften klokken 19:30, hvor TV2 Nord sender LIVE fra træningslejren i Tyrkiet. 

Flere nyheder fra TV2 Nord