Hobro scorede i sidste minut - men det hjalp ikke mod Lyngby

Lyngby hev en 2-1 sejr hjem på hjemmebane. Det lykkedes dog Hobros Imed Louati at score i sidste øjeblik.

Fredag aften måtte Hobro IK rejse hjem fra Lyngby uden point med en 2-1 sejr til hjemmeholdet.

Efter 28 minutter sørgede Gustav Marcussen for, at Lyngby fik deres første mål i kassen.

Lyngby var det farligste hold kampen igennem, mens det ikke lykkedes nordjyderne at skabe mange chancer.

80 minutter inde i kampen lykkedes det igen Lyngby at score. Denne gang var det Patrick Da Silva, der scorede til 2-0.

Hobro IKs Christian Cappis jubler efter Hobro reducerede til 2-1 under.

Halvandet minut inden kampens afslutning lykkedes det dog nordjyderne at komme på måltavlen, da Imed Louati headede bolden over Lyngby-keeper Thomas Mikkelsen.

Resultatet betyder, at Hobro IK ikke rykker sig fra sin 11. plads. Lyngby er derimod nu rykket op på en sjetteplads.