Hobro sendt ud efter forlænget spilletid

Det bliver ikke til noget pokaleventyr for nordjyderne, som blev sendt ud af pokalturneringen af AGF.

Hobro var tæt på at tage endnu en skalp, men himmerlændingene måtte rejse tomhændet hjem fra Aarhus. AGF ekspederede nemlig det nordjyske Superliga-hold ud af DBU Pokalen efter forlænget spilletid.

Hobro stillede til start med en del af de spillere, der normalt ikke får så meget spilletid i Superligaen. Den normale reservemålmand Martin Pedersen gjorde en rigtig fin figur i målet og holdt længe AGF fra fadet.

Mathias Bersang Sørensen bragte Hobro foran efter 53 minutters spil, og den stilling holdt helt indtil fire minutter før tid, hvor Kim Aabech udlignede med en frisparksscoring.

Kampen gik i forlænget spilletid, hvor Aabech blev Hobros pokalbøddel, da han nettede for anden gang i kampen. Hobros målscorer Mathias Bersang Sørensen ærgrede sig efter kampen over, at det ikke lykkedes nordjyderne at spille sig videre i pokalturneringen.

- Vi forærer dem et mål. De har et par meget gode chancer tidligere, men så forærer vi dem en scoring. Det er sgu ærgerligt, at de fik scoret på den dødbold. Jeg synes, man kan se, vi arbejder som et hold, så på den måde kan vi godt være tilfredse. Men vi kan ikke være tilfredse med at tabe efter at være foran 1-0, sagde Mathias Bersang Sørensen efter kampen til TV3 Sport 1.

Hobros næste opgave er lørdagens Superliga-kamp mod bundholdet Silkeborg.