Hobro snørrede Blokhus FC

Topholdet Blokhus FC tabte igen til deres onde ånd Hobro i fodboldens 2. division vest.

Ti kampe har Blokhus FC og Hobro spillet mod hinanden, og det er kun blevet til en sejr. Faktisk er statistikken endda sådan at Blokhus aldrig har vundet på Jetsmarks Stadion.

Kampens intensitet bar præg af at det var et vaskeægte lokalopgør, masser af nærkampe og også tit over stregen for det tilladte. En lige start på første halvleg gav chancer til begge hold. Blokhus FC havde bolden på stolpen to gange, mens Hobro var giftige via forsvarsfejl i den anden ende.

Blokhus begyndte dog at få overtaget og fordelen blev større, da Hobro efter 35 minutter blev reduceret til 10 mand, da Quincy Antibas blev slagtet.

Det lugtede i anden halvleg længe af at Blokhus nok skulle få scoret, men et stort spilovertag blev ikke vekslet til mål, på grund af ineffektivitet foran mål.

Hobros Anders Thomsen dukkede op ved bageste stolpe i 72. minut og lukkede kampen til 1-0 til gæsterne.

Hobro ligger stadig sikkert midt i tabellen, mens Blokhus lige nøjagtigt bevarede andenpladsen