Hobro snubler i bundopgør

Hobro IK fik ikke point med hjem fra Horsens, hvor hjemmeholdet sad solidt på dagens Superligaopgør.

CASA Arena lagde rammen om dagens bundopgør, og hjemmeholdet skrabte alle tre point til sig efter en kamp, hvor Hobro mest kunne glæde sig over, at målmand Jesper Rask kunne fejre sit førsteholds-jubilæum med kamp nummer 300 på førsteholdet.

Hobros første, farlige chance stod Pål Alexander Kirkevold, som efter en hurtig kontra kunne sætte hovedet på et indlæg - dog uden at score.

Horsens-mandskabet havde heller ikke held med deres afslutninger, og holdene gik til pausen med 0-0.

Efter pausen kom Horsens ud med ekstra pres, og 10 minutter inde i anden halvleg dumpede bolden ned til en fri Malte Kiilerich Hansen, som resolut bankede bolden i mål bag Hobro-målmand Jesper Rask.

Hobro IK-træner Peter Sørensen skælder ud.

Selvom Hobro IK efter scoringen fik lagt mere pres på sine angreb, lykkedes det ikke at få scoret.

Det betyder, at de to hold bytter plads nederst i tabellen. Hobro IK skal derfor sætte sig ekstra op til næste kamp mod Silkeborg IF på hjemmebane, hvis holdet skal gøre alvor af at bevæge sig væk fra de sidste pladser i Superligaen.