Hobro spillede uafgjort i en spændingsfyldt kamp

Hobro IK spillede uafgjort mod Vejle, 1-1 blev slutstillingen. Men nordjyderne holder stadig fast i førstepladsen og vejen mod Superligaen.

Kampen mellem Hobro IK og Vejle var tæt og der var spænding til det sidste. Hobro var få minutter fra en sejr mod Vejle, men det lykkedes gæsterne at få 1-1 efter en scoring af Dominic Vinicius i allersidste minut.

Kasper Povlsen fra Hobro satte det første mål, der ellers længe så ud til at blive kampens eneste mål. Men den brasilianske Dominic Vinicius ødelagde den nordjyske sejr og scorede Vejles første mål, 1-1. Det endte derfor med pointdeling. Hobro ligger stadig på førstepladsen og har fem point ned til Vendsyssel på andenpladsen med tre kampe igen.