Superligabrag: Hobro spiller uafgjort i tandløs kamp mod FC Midtjylland

Hobro IK var lettere presset i første halvleg, men ingen af holdene blev rigtig målfarlige under den regnfulde kamp på midtjydernes hjemmebane.

Spændingen omkring søndagens vejrudsigt var formentlig mere interessant for tilskuerne end selve kampen, da Hobro IK mødte FC Midtjylland på midtjydernes hjemmebane i en regnfuld kamp.

Begge hold manglede kvalitet i afslutningerne - og i lang tid så det ud til at blive 0-0 i en kamp, der ikke efterlod tilskuerne med hverken hvide knoer eller nedbidte negle.

Et flot eksekveret straffespark fra Pål Alexander Kirkevold i 84. minut fik dog pulsen op hos de nordjyske fans, da han sendte Hobro IK foran 1-0.

Blot seks minutter senere - i sidste minut af den ordinære spilletid - udlignede FC Midtjyllands Erik Sviatchenko til stillingen 1-1. Han gik dermed fra skurk til helt for midtjyderne, eftersom det var selvsamme Sviatchenko, der minutter forinden havde begået straffesparket, som sendte Hobro i front.

Hobro IK presset i første halvleg

FC Midtjyllands overraskende startopstilling - blandt andet med Manjrekar James som erstatning for Rasmus Nicolaisen i forsvaret - var ikke nok til at sikre en sejr over Hobro-spillerne.

Begge hold virkede i det hele taget lige så matte som de store dråber vand, der dansede hen over græsset på MCH Arena.

Godt nok havde midtjyderne en boldbesiddelse på 72 procent, da der var spillet 36 minutter af kampen, men selvom om det var relativt nemt for midtjyderne at skubbe Hobro IK langt ned på egen banehalvdel, så udeblev de skarpe afslutninger.

Det gav også utilfredshed hos hjemmeholdets fans, der reagerede med tilråb.

Spillerne fra Hobro IK blev heller aldrig målfarlige nok til virkelig at gøre en forskel og sikre en klar sejr.

Startopstillingerne:

Hobro IK (4-4-2): Rask - Bøge, Ahmedhodzic, Minor, Haarup - Sabbi, Cappis, Pedersen, Thychosen - Babayan, Kirkevold.

FC Midtjylland (3-5-2): Hansen - Sviatchenko, Scholz, James - Onyeka, Evander, Sparv, Dyhr - Anderson, Brumado, Mabil.