Hobro taber i Silkeborg

Hobro har sikret sig endnu en sæson i Superligaen, men torsdag aften tabte holdet til nedrykningskandidaterne fra Silkeborg.

Mandag aften kunne spillerne fra Hobro IK fejre, at de med en sejr på 1-0 over Silkeborg har klaret skærene i nedrykningspuljen og er kar til endnu en superligasæson. Og så skulle man jo tro, at himmerlændingene endnu engang kunne vise Silkeborg, hvor skabet skal stå, da holdene mødtes i netop Silkeborg torsdag aften, men der gik gassen lidt af den blå-gule ballon.

Hobro måtte rejse hjem med et nederlag på 0-2. Det skete efter en første halvleg uden mål, men hvor holdene fulgtes pænt ad, og Hobro havde muligheder for at komme på tavlen.

I anden havlleg ville hjemmeholdet dog mest, og efter 50 minutter blev det til 1-0 ved Vladimir Rodic. Føringen blev udbygget bare ti minutter senere, da Jens Martin Gammelby sendte et frispark i mål, og da den sidste halve time ikke bød på flere scoringer, måtte Hobro altså rejse hjem med et nederlag på 0-2.

Det betyder dog intet for Hobros placering i puljen. Her ligger holdet fortsat nummer et med 38 point. Samme pointtal har AGF, og dermed er de to hold sikre på overlevelse i Superligaen, mens puljens to sidste hold, Silkeborg og FC Helsingør, skal ud i play-off kampe om nedrykning.