Hobro taber med to mod OB

Nedturen fortsætter for Hobros superligahold, der nu er helt isoleret i bunden af tabellen efter nederlag til OB.

Troen på overlevelse for Hobro i Superligaen smuldrer kamp for kamp. I dag tog fjordholdet mod OB på hjemmebane, men uden Mads Justesen til at kommandere i forsvaret, blev det til et 0-2 nederlag.

I stedet for Justesen var det Mads Jessen, der spillede bageste mand, men han og resten af holdet kunne intet stille op mod Kent Nielsens tropper, der fik tredje sejr i træk.

Holdene havde begge sporadiske muligheder i første halvleg, men der blev drukket pausete ved stillingen 0-0.

I anden halvleg gik det stærkt, og kun fire minutter inde i halvlegen scorede Anders K. Jacobsen til 1-0, efter Hobro mistede bolden midt på banen.

Føringen blev udbygget 20 minutter før tid, da Rasmus Falk satte en inderside på en aflevering fra Azer Busuladzic og scorede til 2-0.

Med nederlaget sidder Hobro uhjælpeligt fast på ligaens sidsteplads med sølle 10 point for 21 kampe - 11 point efter Esbjerg.